Örebruuu!

Hej!
Skolan idag. Vi hade b-tid först, men vi han inte jobba något. För kvart i 9 gick vi och åt frukost med klassen. Gött! Sedan hade vi inställd teknik. På hemkunskapen fick jag gå en kvart tidigare för jag skulle med en buss halv 4. Skulle till Örebro med Julia. Vi gick hem till hennes pappa först för hon skulle platta håret. Och sen när vi kom ut missade vi såklart bussen. Så vi fick ta en klockan 4 istället. Inne i Örebro köpte jag ny mascara. Den där från Isabora som vibrerar. Har provat den av Sagha och den var riktigt bra! Och så köpte jag lösögonfransar och en vit rosett som jag ska ha i håret när jag konfirmerar mig och på skolavslutningen. Och så köpte jag 2 tröjor och ett par byxor på Cubus. Tur att Julia och jag åkte in idag för dom hade 30 % rabbat på alla kläder och 15 % rabatt på all kosmetika på Cubus. Superbra! Sedan gick vi till Burger King, för Julia var så hungrig så hon var tvungen att köpa en glass. Vi tog bussen hem vid halv 8 tror jag. Kom hem vid kvart över 8, och då gick vi till skolan och hämtade min cykel och så följde jag Julia till hennes pappa och sedan cyklade jag hem. När jag kom hem duschade jag direkt. Duschar typ varje dag nu, för vill att färgen i håret ska försvinna. Haha, låter konstigt men så är det. Ska ju färga det snart igen så.

Nu ska jag sova snart. Ska kanske titta på lite Tintin innan oså.

Ha det bra!

Hemma, skola..

Hej!
Kom hem vid klockan 10 på kvällen igår. Var skittrött! Jag var ju såklart tvungen att duscha då också. Men jag gick och la mig vid 11 och somnade igen. Jag tänkte inte gå till skolan imorse, var så himla trött och hade ont i magen och huvudet. Men jag hade ju utvecklingsamtal så.
Det var ganska skönt i dag ändå. Gjorde inte så mycket. Men var trött hela dagen. Och efter skolan så hade jag utvecklingsamtal då. Det gick bra, godkännt i allt i alla fall. Jag har ju redan VG i bild, hemkunskap, svenska, engelska och idrott. Det ser ut som jag kan få mer än G i geografi och biologi också. Och sättsa på ett högre betyg i dom ämnena jag redan har VG i. Ja, vi får väl se.

Imorn kommer jag nog lägga upp lite bilder från Danmark, och så kommer jag berätta lite om hur vi hade det. Har inga bilder nu, för jag hade inte med mig någon kamera. Jag lånar Isabels minneskort sedan och stoppar in det i min kamera. Mycket lättare så, är att ta med 2 systemkameror.

Här får du en riktigt bra låt att lyssna på! Jag blev helt kär i den!



Ha det bra!

Hvad sker der i Danmark, opholder sig i Danmark

Hej!
Mamma väckte mig vid kvart över 7. Sen dess har jag sprungit runt i hela huset och packat och gjort mig i ordning. Vid 10 i-5 i 9 skjutsar pappa upp mig till torget, och vi åker nog vid kvart över 9. Det ska bli så kul!

Här har du vårat shema för helgen.


Fredag!



Lördag!




Söndag!




Bild på mig idag.



Du får ha det bra i helgen!
Farvel, som dom säger på danska!

DANMARK!!

Hallå!
Har packat hela kvällen nu. Imorn drar jag till DANMARK!!!!! Fy fan vad kul det ska bli!
Kan det inte vara morgon nu. Längtar sååå!

Här får du nåt att skratta åt, men ändå skön att lyssna på. En låt med Cliff Richard från Euro Vision Songcontest 1973. Den är riktigt bra faktiskt. Men svårt att hålla sig för skratt när han visar upp sina danstalanger. Haha!




Nu ska jag gå och packa lite till. Jag vet inte om jag hinner skriva imorn innan jag åker eftersom jag åker nio på morgonen. Men som du förstått så kommer jag inte kunna skriva något i helgen. Kommer hem på söndag kväll. Då kommer jag lägga upp bilder och berätta vad vi gjort.

Bild på mig idag.



Ha det superbra!

Ipreeeen!

Tjena!
Tänkte inte gå till skolan idag. Hade jätte ont i magen på morgonen, men sen tog jag en Ipren och då gick det över. God bless Ipren!
Torsdagar är den jobbigaste dagen på hela veckan. Tråkigaste lektionerna och inga raster. Idag hade jag läxförhör på svenskan om William Shakespeare. Det gick riktigt bra! Hade inte läst på något, men kunde allt i alla fall. Och så tittade vi klart på Romeo och Julia, den med Leonardo DiCaprio. Han är så söööt i den, ung och snygg! Det är samma regisör som regiserat Moulin Rouge och jag såg direkt att den var Romeo och Julia var lik den! Är jag inte bra eller!?
På gympan körde vi några lekar som man i stort sett skulle kasta bollar på varandra. Jag fick en jävlig hård boll på örat då, och jag hade ju örhängen i. Det var inte länge sen jag tog mitt tredje hål i det örat. Och såklart började det nya hålet blöda *suck*.
Efter skolan cyklade jag hem och tog en smörgås och gjorde i ordning en smoothie med mango, papaja och annanas. Gott!
Sedan tittade jag på Top Model 11 och Hell's Kitchen. Skulle aldrig klara av att vara med i Hell's Kitchen. Blir ju rädd för Gordon Ramsey bara jag tittar på programet!
Nu ska jag gå ner och äta steckt potatis och steckt ägg och bacon. Skriver senare.

Ha det bra!

Wavin' Flag

Du har säkert sätt eller i alla fall hört talas om We are the world som några kända artister spelade in för Haiti när dom behövde hjälp. Här är en annan låt som några unga artister från Canada spelat in, t.ex. Justin Bieber, Avril Lavigne och Nelly Furtado. Och så är ju såkalrt K'naan med och sjunger eftersom det var hans låt från början. Lyssna!


"Det kunde varit du"

Idag var jag i skolan. Vi var på en jätte läskig teater som hette "det kunde varit du". Det var liksom vi som var skådespelarna. Och andra personer förstås. Det började med att vi delades in i olika familjer. Det var jag, Isabel, Marcus, Filip och Felix. Och så skulle man ha en mamma och en pappa, och såkalrt var jag mamma och Marcus pappa. Man skulle också ha ett namn på familjen, vi hette Wagner för Isabel heter ju det i efternamn.
Efter det fick vi gå in i ett rum. Där låg det en kille och en tjej som sa massa om att dom  hade ont i benet och att vi skulle hjälpa dom. Sedan hörde man syrener och att det typ börja "bomba", och då skulle man sätta sig ner på marken snabbt och skydda huvudet. Jag vart typ livrädd! Sen kom det in en militär i rummet som skrek åt oss och lös med nån ficklampa (det var jätte mörkt i rummet). Han drog i massa, och så tog han med mig, Sandra och Felix till ett annat rum där det fanns ett skrivbord och en bur. Och vi skulle säga vad vi hette och han skrek hela tiden. Fattade ingenting. Han var jätte läskig! Vi fick stå mot väggen och stäcka upp händerna hela tiden och om vi inte gjorde det så började han skrika igen typ "UPP MED HÄNDER! HÖGRE! HÖGRE!". Och så sa han att om någon frågade vad vi hette så skulle vi säga att vi hette typ Mohammed, Karima och Amira. Och när han frågade vad vi hette och vi sa våra riktiga namn så började han skrika "DU LJUGA! DU LJUGA!". Han frågade också vilket parti vi höll på, och jag fattade ingenting. Men sen kom det en tjej från FN och frågade efter Lisa, Sandra och Felix och då sa vi att vi hette det så då fick vi gå. 
Då kom vi till ett rum där alla andra var. Och Emma hade tydligen fött barn mitt i allt också. Fast det var ju bara i teatern så hon fick gå runt och släpa på en docka hela tiden.
Sen fick vi krypa igenom en jätte smal tunnel, och alla i min "familj" har typ cellskräck så ingen vågade gå först. Men sen gjorde Marcus det i alla fall. Då kom vi till ett rum som vi skulle visa pass, och killen snacka ju arabiska så vi fattade inget. Men vi fick göra fingeravtryck och så tog dom kort på oss. Och sen kom vi till två killar som pratade om att vi skulle bo någonstans ett tag. Och då kom vi till ett rum där några andra från vår klass var. Och sen fick vi gå till en skola där vi skulle lära oss arabiska. Fattade inget, som vanligt. Sen var det slut.
Det var så sjukt läskigt! Vi hade alltså fått upplevt hur flyktingar har det. Tänk att det är jätte många som upplever det här varje dag, fast på riktigt. Jag började ju nästan gråta i teatern. Hur ska då dom känna. FYFAN!
Sagha vart så rädd så hon var ledsen hela dagen sen. Hon gick runt och kramade alla hela tiden. Stackars Sagha!

Efter skolan gick vi till konfirmationen. Vi pratade om dop och sånt, och fick skriva i något papper om sådant. Lika roligt som vanligt...
Och i maj ska vi börja ha konfirmation 2 gånger i veckan. Både på tisdagen och onsdagen. Jobbigt ju..Aja.

Ikväll åt jag wokade grönsaker och lyckling i någon currysås. Till det åt jag nudlar.
Tittade på Dating in the dark också. Tyckte att Richard valde helt fel. Men läste på eftersnacket att Charlotta fick tag i hans nummer och att dom träffas! Bra gjort.

Snart ska jag dra mig tillbaka och titta på Cougar Town. Älskar't.
Men först får ni en bild på mig, och min fina tunika. Den är sååå söt!






Ha det bra!

Recept?

Nu sitter jag här och leter recept. Mamma sa att jag skulle leta reda på några som lät goda. Men har ingen aning om vad det är jag söker! Något med kyckling kanske..nä, vet inte.
Idag har jag varit jätte duktig. Åt en macka till frukost med mycket fullkorn, sedan nästan bara grönsaker till lunch (äcklig mat i skolan idag..), när jag kom hem från skolan åt jag fullkornssmörgås och smoothie, och sen pluggade jag jätte mycket. Och sedan tränade jag lite styrka, och åt pastasallad till middag med fullkornspasta. Är det jag som är bra eller!? Och ett litet äpple nu på kvällen. Jag har hört att man egentligen inte ska äta frukt innan man ska borsta tänderna, för det förstör nånting eller något sådant, men vem orkar bry sig?

Och bara eftersom jag är så snäll ska ni få en bild på mig, osminkad. Inte många som fått se det.



Har märkt att mitt ansikte är ser väldigt blekt ut nu när jag har svart hår. Eller är det alltid väldigt blekt? Vet inte..
Och så har jag lagt märke till att mina ögonbryn inte passar alls till mitt svarta hår. Men som tur är ska jag färga om det tills jag ska konfirmera mig. Alltså innan 24 maj. Då vill jag ha något åt det guldbruna hållet. Mitt hår är ju egentligen lite guldbrunt. Vill ju inte ha en ful utväxt i sommar, ska inte färga håret någon gång i sommar alltså. Passar jag i guldbrunt? Hmm..

Aja, ni får ha det bra! Kram 

Biologi..

Hej!
Skola idag. Och idag fick jag ta sällskap med julia också! Saknat!
Jag tycket att lärarna borde planera shemat lite bättre. Vem vill ha tyska direkt på morgonen liksom? Hmm..
Gympan var riktigt roligt idag. Först pratade vi om hur man ska sitta för att inte få ont i ryggen och så. Lite meningslöst att prata med åttor om sånt, tror inte att det är någon i min klass som kommer ihåg något om det. Efter det fick vi välja mellan att spela fotboll eller basket. Jag valde såklart basket. Min lärare var så ond så han delade in 4 korta i ett lag och 4 långag i ett lag. Fuskigt.. Och jag var en av dom korta då då.
Jag hade min sista kemilektion i åttan idag också. Vi gjorde tvål. Men jag gör inte så mycket på kemin. Sitter mest bara och pratar och tittar på. Jag fårstår ju ingenting..inte så lätt då. Om man inte vet hur man ska göra är det ju ingen ideé att man gör något. Då klagar ju bara dom som kan!

Slutade vid två. Cyklade hem direkt. Det var ju molnfritt imorse, men inte längre. Nu blev det helt plötsligt kallt, blåsigt och molnigt. Det ska ju bli kallt hela veckan. Men solen kan väl ändå få skina lite.
När jag kom hem gjorde jag smoothie! SÅ GOTT! Mamma har köpt några smart påsar på typ Coop. Det är en påse med fyra småpåsar med olika frukter till smoothies. Så man behöver alltså bara ha lite vaniljyoghurt, en halv påse med såna där frukter och en banan! mycket smart och effektivt.




Idag ska jag plugga HELA DAGEN! Eller åtminnstone försöka. Har ju biologiprov på onsdag. Men jag kommer nog ändå bara på G i biologi så måste inte plugga rumpan av mig.
Önskar mig lycka till! Tihi.



SOMMRIGA OCH GULLIGA FRÄKNAR!

Ha det bra!

Våren?

Hej!
Idag har jag gjort något jag inte gjort på länge. Bakat bullar! Det vart typ 100 stycken. Mycket mumsigt!
Eric och hans tjej Maria kom till oss på förmiddagen. Då åt vi lite och sedan gick vi ut på en promenad. Och när vi precis var hemma började det snöa/hagla! Var det inte vår nyss?! Det har snöat/haglat i perioder idag. Inte så kul. Men eftersom det var så fult väder så satte jag, Maria och Hanna igång och bakade bullar istället. Men alla ville ha dom på olika sätt. Så Hannas blev inte så fina och väldigt små med mycket smör och kardemumma. Och Marias vart som dietbullar. Lite av allt. Smakade knappt något. Men mina vart helt perfekta! Lagom stora och mycket kanel, precis som det ska vara! MUMS!

Ska nog sätta igång och plugga snart. Nästa vecka har jag biologiprov, om blodet och sådant. Och har inte pluggat någonting än så länge.


Jag!



Maria!









Ha det bra!

Hallå!

Förlåt för att jag inte skrivit på länge. Har haft fullt upp. men nu är jag igång igen!

Igår var det skola. Efter första lektionen hade vi en timmas håltimme. Så vi gick till konsum och köpte munkar och satte oss på en bänk och njöt. Solen sken, men var väl inte så jätte varmt. Sedan gick emma och jag och köpte glass. Vi satte oss i solen igen. Och sedan hade vi bara två lektioner till. Slutade 12.25. Vid klockan 1 mötte jag mamma på stan och vi gick och handla på ica, som vi alltid gör på fredagar. Har ju inte så mycket tid att umgås med mina föräldrar så det är ett bra tillfälle att göra det på.
Vid halv 3 skjutsade mamma mig till Emma. Vi var ute hela tiden och åkte lite moped. Vi trodde att det började snöa! Men det var tydligen bara lite hagel, och solen sken och allt. Det var ju inte kallt precis.
Vid 5 skjutsade Emmas mamma in oss till stan, till Sagha. Hon följde med oss till Ica och vi köpte lite kött och dricka. sen gick vi hem och gjorde i ordning grillen. Vid 6 kom Isabel och vi började grilla! Första gången jag grillade i år! SKOJ!
klockan 7 gick vt till Fritidsgården. Väntade på Dennis, Noa och Anton. Vi gick runt lite överallt. Klockan 11 fick vi sjkuts hem till Sagha av Saghas storebrors flickvän. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning och pratade lite, sedan sov vi.

Vid 10 var alla vakna. Sagha hade ingen frukost hemma, så vi fick göra oss i ordning snabbt och gå hem till mig. Skönt att gå ut klockan 10 på morgonen i värsta stormvindarna, osminkad. Aja, när vi ätit frukost skulle Emma duscha så vi andra satte oss vid tvn och kollade på MTV. Isabel åkte hem vid halv 1. Och Emma och Sagha åkte hem vid halv 3. Så jag har suttit och tittat på tv hela dagen. Har dammsugit och torkat golven på nedervåningen, mer har jag inte orkat *suck*. Nu har i alla fall mamma och pappa kommit hem efter att ha varit på en outlet i Avesta. Min storasyster, Hanna, har också kommit! OCH hon har tagit med sig några jätte fina klänningar som jag fått som inte passar på henne längre. Hon är sååå snäll!


Emma!



Sagha och Emma!



Jag!



Isabel!





Kanske skriver senare!

Godmorgon!

Snart går jag till skolan. Idag blir det nog inte så kul, torsdagar är aldrig kul i skolan. Alla jobbiga lektioner och inga raster. Så idag blir det nog inte att vara ute i solen så mycket, om det är någon sol förstås. Jag har knappt tränat någonting på tyskaglosorna heller. Men det spelar ändå inte så stor roll, kommer ändå vara få G i tyska. Aja.

Nu sitter jag och letar efter en låt på spotify, men jag hittar den inte. Den är sååå bra! Finns nog bara på YouTube än så länge.
Nothin' on you-BoB (feat. Bruno Mars)
Säg till om ni hittar den på spotify!




Kram

Lek med Isabel

 

 

 
                                                                                                                                                            
  






Fullt upp hela dagen

Tjena!
Idag har det vart ganska skönt, både i skolan och efter. Först några lektioner. Sedan gick vi och köpte glass på lunchrasten. Fast jag köpte ingen. Solen sken för fullt så vi satte oss ute och solade oss lite. Sedan en lektion till och så slutade vi klockan 1. Mycket skönt! Gick hem Till Cornelia med Isabel. Också där satt vi ute i solen och solade och pratade. Hoppade lite studsmatta och åt fil. Vi var inne i kanske en helvtimme för att titta på några roliga videosar vi spelat in för länge sen. Cornelia skulle på piano klockan 4, så då gick jag och Isabel hem till mig. Vi var inne en liten stund. Men sedan gick vi ut i solen och lekte med kameran nere vid blåsut (en badplats). Sen gick vi in igen och laddade över bilderna, och läste några bloggar och tittade runt på YouTube. Vid halv 7 åkte hon hem. Men vilken timing att min bror Eric och hans tjej Maria kom precis! Då slapp jag ha tråkigt. Tog en snabb dusch innan vi åt hamburgare. Sova och duscha är nog bland det skönaste som finns!
Nu tänkte jag plugga lite, och sedan sova.

Ha en bra kväll!

   

 


Kort dag i skolan

Godmorgon!
Sitter nu och lyssnar på Magnus Weideskogs version av Tik Tok på spotify. Den är ganska bra faktiskt. Han spelar i Örebro igen den 27 maj tror jag. Då följer Isabel med mig in och tittar!
Snart blir det att gå till skolan. Lite ensamt nu när jag inte kan ta sällskap med Julia så ofta, bara varannan vecka. Men men.
Idag sluta alla på skolan klockan ett. Eller ja, alla förutom lärarna. Tihi! Idag ska jag försöka vara ute mycket. Ska kanske träffa Isabel och Emma och ta lite bilder ute och så. Sen MÅSTE jag plugga. Har ju tyskaglosor tills imorn, och matteläxa tills på fredag. Och två prov nästa vecka. Jobbig start..
Nu ska jag gå och göra mig i ordning.

Bye!


Våren är helt klart på väg

Hej!
Idag gick jag upp halv sju och gjorde mig i ordning som vanligt. Men, nu har canal digital tagit bort våra kanaler (eftersom vi ska få fiber så sa vi upp oss från det) så nu har vi inte många kanaler. Fick titta på Z-tv imorse. Men det dög.
Vädret var lika fint idag! Var ute på nästan varje rast. Och så var vi på ungdomsmottagningen med klassen. Fick reda på vad man kunde göra där, och så hade vi fått skriva frågor innan som hon som jobbade där fick svara på. Vissa frågor passade kanske inte riktigt in. Typ "Hur många ungdommar från sjuan kommer hit? vad är det som är fel om penisen inte får plats i slidan?". Hmm...Aja. Gratis kondomer fick vi också.
Efter skolan gick vi direkt och köpte glass på Konsum. Men det blev ingen glass för mig. Vart mätt på hemkunskapen. Men Isabel, Emma och Cornelia köpte. Vi gick och satte oss på trappan vid kyrkan och solade lite. vart till och med så varm så jag fick ta av mig jackan. SKÖNT!
På konfirmationen pratade vi mest om resan till Danmark nästa vecka. Vi kommer åka buss till Göteborg klockan 9 på morgonen. Sedan åka färja över till Fredrikshamn. Sedan buss till Skagen 3 timmar. Ska faktiskt bli riktigt kul i alla fall! Vi kommer få göra många upplevelsegrejer GRATIS. Det ända vi behöver ta med är 300 kronor för maten till Göteborg och maten på färjan från Fredrikshamn. Resten betalar Svenska Kyrkan. Resa, mat, upplevelser och boende. Helt otroligt! Men vi kommer ha mycket att göra och många tider att passa så det kommer nog bli riktigt stressigt. och jag är inte heller den bästa på att hålla tider. Men men.

Snart ska jag ut med Peppe, min hund. Och då följer Julia med. Kommer bli riktigt skönt med en promenad i detta väder. Sedan ska jag titta på Dating in the dark. Det är sjukt roligt när dom fammlar runt i mörkret. Skrattar hela tiden! Men jag förstår inte riktigt varför dom klär upp sig inför daterna. Dom ser ju inte varandra. Bara tar på varandra, och då behöver dom ju inte slänga på massa smycken och örhängen. Och att sminka sig och fixa håret är ju helt bortkastat! Fast det är kul ändå.

Några foton jag tog idag. Om du också är fotointresserad, ta gärna kontakt med mig. Har du tips om hur man kan foto bättre eller behöver tips själv.

Ha det bra!






Ingenting gjort..

Hej!
Nu var den har dagen bortkastad. Har inte gjort någonting. Var ute och tog lite bilder. Annars..inget. Tänkte vara med Julia, men hon kunde inte. Så efter skolan tittade jag på topmodel. Sedan satt jag vid datorn, sedan gick jag ut och tog bilder. Sedan tittade jag på Vänner och åt fisk. Sedan tittade jag på Biggest loser. Inte alls kul faktiskt. Men snart ska jag titta på Håkans bar. Det är däremot kul! Sen ska jag gå ut en lååång promenad med min hund klockan nio. Sedan blir det att titta på Boston tea party med Filip och Fredrik! Finns nog inget än Filip och Fredrik! Tihi.



Några bilder på mig jag tog tidigare idag i vårvädret.


  









Hejdå!

SOL

Hellu!
Kom nyss hem från skolan. Det var ganska skönt idag. Gjorde inget speciellt på lektionerna. Men...det luktade ÄGG i nästan hela skolan. Och alla sa att det kom från kemisalen, och jag skulle ha kemi precis då! Men det visade sig vara någon som haft en stinkbomb. Så det luktade inget i kemisalen.
Slutade vid två, gick hem och gjorde havregrynsgröt med linfrön i och äppelmos. Gott och nyttigt!
Idag hade jag inte tänkt göra nånting alls. Har ingen träning ikväll, och har inte tagit med några böcker hem för att plugga. Kanske går en promenad lite senare. Solen skiner ju faktiskt! Sååå skönt. Vi satt ute och åt glass på rasten. Man kan ju gå utan jacka. Snart kommer sommaren! Hoppas vi i alla fall...
Skriver senare.

Hade!

Skolan..

Hej hej!
Snart drar jag till skolan. Hoppas lärarna kan visa lite hänsyn till oss nu första veckan. Det är ju inte lätt att komma tillbaka till skolan efter en veckas lov, eller hur! Hih. Men det ska faktiskt bli ganska skönt att få börja igen. Det betyder ju att det snart är sommarlov. Bara två månader kvar, så då kan man ju faktikst skärpa sig lite och plugga ordentligt i två månader. Det tänker jag i alla fall göra. Innebandysäsongen har ju slutat och allt nu, så nu har jag gott om tid att plugga.
Gick upp halv sju imorse. Klädde på mig, och åt frukost. Kanske låter konstigt men min mamma gör alltid min frukost på skoldagar! Eller ja, det är ju bara en macka och lite te. Men i alla fall! Många av mina kompisar tycker jag är bortskämd när det gäller det. Och dom dagarna jag får göra egen frukost blir allt helt plötsligt mycket jobbigare på morgonen. Vad jobbigt mina kompisar måste ha varje morgon då när dom gör sin egen frukost. Hmm.. Aja, efter frukosten gick jag och borstade tänderna. Sen sminkade jag mig och fixade håret. Ni får bild på mina lockar senare idag! Tihi.
Nae, nu måste jag nog gå.

Sköt om er!

50 first dates

Hej!
Kom precis upp efter att ha kollat på 50 first dates. Den var riktigt bra, men jag tycker att Adam Sandler har gjort bättre filmer. Och undra om det verkligen finns personer som glömmer vad som hänt efter tio sekunder..hmm.. Ja ja. Det har varit stressigt ikväll. Först fixa med bloggen, sedan skynda sig ner till tvn. Och då hade filmen redan börjat. Sedan duscha och borsta tänderna i första pausen. Såklart hade ju filmen redan börjat igen när jag kom tillbaka. Sedan fläta håret i andra pausen. Vill ha det lockigt tills imorn! Men..jag skulle kunna tycka att det var bättre med inte så många långa, många reklamer än flera stycken korta. Eller är det bara jag som tänker så? Aja, nu ska jag sova. Skola imorn. Hade vart skönt med en veckas lov igen! Men inte långt kvar till sommarlovet ju.

Sovgott!

Nya tag!

Hej!
Detta får bli mitt första inlägg på den här bloggen. Jag har försökt börja blogga många gånger förut, men har inte riktigt kommit till skott om man säger så. Men nu ska jag ta nya tag och försöka skriva minst en gång varje dag. Tycker faktiskt att det ska bli kul, till skillnad från dom andra gångerna som jag startat en blogg bara för att alla andra har det. Jag hoppas att du kommer gilla min blogg, och det jag skriver om. Även om det inte händer så mycket intressanta saker i min vardag. Jag ska försöka göra att sakerna som händer i min vardag blir ännu lite intressantare än vad det är. Jag kommer berätta vad jag tänker om saker och ting i mina egna tankar.
Nu ska jag bara fixa till lite småsaker på bloggen. Men som sagt har inte så jätte mycket erfarenhet när det gäller att blogga, så ge mig gärna tips! Jag lyssnar.

Vi hörs!

RSS 2.0