Alla hjärtans dag + mina naglar!










Mer lov, tack!

Kan det vara så att sista dagen på en veckas lov är den enda dagen då alla ungdomar i hela Sverige är deprimerade? Det kan nog faktisk vara så.. Och nu måste man vänta typ två månader till nästa lov. Fan vad segt det kommer gå, med massa nationella prov o skit. Suck..



Min nya IPHONE!

heheh, känner mig lite lat



Sommar? Nähe..

HELT FANTASTISK DAG!

Dagen började med att mamma och jag åkte till Marieberg och jag fixade mina naglar (bild imorn) för presentkortet jag fick av Maria i julklapp. Sedan shoppade jag och mamma lite. Fick sen ett sms om att klasströjorna hade kommit! Så jag vart överlycklig! Mamma och jag åkte hem och mamma köpte skor, och jag fick reda på att jag ska få min IPHONE PÅ TORSDAG ELLER FREDAG!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAH!!!!!! ^^ sedan åkte vi och hämtade klasströjorna. Dom är asfina! Och allt passade perfekt!

Kan det bli en bättre dag eller!? Men jag känner att nånting dåligt kommer hända snart, eftersom allt har varit så bra än sålänge..


EEEEAAAAGGGGGLLLLLLEEE!!


Alla hjärtans dag-present från Isabel


BÄSTA TJEJORNA!


Alla hjärtans dag!

Dagen spenderades med dom bästa tjejerna som finns! Kunde inte bli bättre! Vi fikade först, och sedan gjorde vi i ordning pulvermos (mums) och köttbullar. Hahaha! Fin alla hjärtans dag middag, jag vet! Sedan åkte dom hem och jag och Emma åkte snyggaste mercan till min träning, yeah!

Jag och Emma bara råkade lägga i några hemliga lappar i Johan, Per och Carlbergs fack. Sedan pratade Johan om det på lektionen, och han verkade ha blivit glad haha :D På alla hjärtans dag ska man ju vara snäll!


Hoppas alla haft en fin du hjärtans dag med den du älskar! För det är ju faktiskt det den här dagen går ut på :)

Och ett stort grattis till Jonas Peterson som fyller 19 år idag!
Och ett grattis till Emma och Robin!






Freaks and geeks, here I come!

Mitt rum är svinkallt! Har inte på elementet. Men ska försöka värma upp min säng lite nu och lägga mig o kolla på freaks and geeks. Natti!

Skön kväll!

Ligger i badet med ansiktsmask, hårinpackning och Phil Collins! Hahah, härligt!


Ja, det var ännu en helg det..

Helgerna går så himla snabbt :( ikväll blire att äta kolpudding, typ. Eric och Maria är här :)

Orakelkakorna klara :)









Recept:

Orakelkakor

200 g smör
6 dl vetemjöl
100 g mörkchoklad
100-200 g hasselnötter
1 dl strösocker
1 dl råsocker
1 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
2 ägg

Ställ fram smöret så det bli rumsvarmt. Blanda alla ingredienser i en skål. Tillsätt äggen sist. Rulla in smeten i smörpapper så att den bildar en avlång korv. Ställ in i kylen i minst en timme.
Värm ugnen till 150 grader. Ta fram degkorven och skär upp den i skivor. Lägg upp skivorna på en smörad bakplåt eller ett bakplåtspapper och grädda i cirka 10 minuter. Det gör inget om kakorna är lite mjuka när du tar ut dem ur ugnen. De blir knapriga och garanterat goda när de har svalnat. Lycka till!

Orkidéer och annat!



















ORAKELKAKOR!

Håller på att baka orakelkakor från en kokbok med recept från filmer. Orakelkakorna kommer alltså från Matrix! Hihih!


Svenska folket, vad håller ni på med?

SANNA NIELSEN!? Fuckin' kidding me?! ÅÅÅÅÅÅÅH! Hur kan Christian åka ut? Seriöst. Det e klart att Brolle ska gå till final, men att Christian åker ut istället för Loreen? Näääääe, går inte.

Såhär skulle det ha sett ut!
Moniker och Brolle till final. Christian och Loreen till andra chans. Sanna Nielsen, UT UT UT!




Crocodile Dundee 2

Tittar på film med mamma och äter marabou schweizer nöt. MUMS!

INNEBANDY!

Spelade match idag. Vi vann med 7-0, jag gjorde ett mål. Kanske inte det snyggaste men men. Dom vi spelade mot var helt galna. Typ hög klubba hela tiden, och domrna blåste inte. Men jag antar att dom vi spelade mot kände sig lite osäkra när dom inte riktigt hängde med och vi var lite bättre än dom så då fick dom börja ta i lite merb med kropp istället för att spela för att det skulle hända något. Domarna var ju inte heller så himla bra. Dom vi spelade mot fick typ 15 frislag och vi fick typ 3. Aja, vi vann i alla fall!



Här vare livat..

Eller inte.

Snälla Isabel och Emma, kan vi titta på film nu?

Laaaagar mat!

Live från Isabels och Lisas foodshow. Eller ska jag säga bara Lisas? Isabel sitter mest och tråkar. Men som tur kommer Emma och roar upp stämningen snart! Menyn ikväll är fläskfilé i nån sötsur sås och ris! Mums.. ;) Kvällen ser ut som så att vi ska äta och titta på film. Enklare kan det inte bli, hehe.

Nu bränner fläskfilén fast, och jag orkar inte flytta på mig. Isabel får sköta det den här gången :)

DON'T STOP, BELIEVIN! HOLD ON TO THAT FEEEEEEEEEEEEEELING!



Älskar't


FREDAGSMYYYYYYYYS!

Fredag imorn och jag är såhääääääääääääär glad! Så skönt! Ska sälja utanför konsum imorn mellan fyra och sex. Hoppas att det inte snöar och om det gör det så hoppas vi att alla tycker så synd om oss så dom köper! HIHIHI! På kvällen ska jag träffa dom sötaste och bästa! EMMA, ISABEL och CORRE SNORRE! Yey som Filip säger :) På lördag blir det hemmamatch klockan fyra mot silvergruvan (Hällefors). Ska bli intressant.. hehe.


Inne i nionde månaden nu!

Hehehe, Martin och jag har alltså varit tillsammans i nio månader idag! Hihih!

Jag älskar dig så otroligt mycket Martin <3 Du är den bästa som finns bäbis!


Ge mig sommar va?

















TACK!

Awww!

Martin: Jag får diabetes när jag tittar på dig! Så söt är du..

TOTAL ECLIPSE OF THE HEART

And I need you now tonight,
And I need you more than ever,
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever,
And we'll only be making it right,
'Cause we'll never be wrong...
Together we can take it to the end of the line
Your love is like a shadow on me all of the time...
I don't know what to do and
I'm always in the dark
We're living in a powder keg
And giving off sparks!
I really need you tonight!
Forever's gonna to start tonight..



I'm sorry, I don't speak geek.

Var och shoppade lite vindruvor och corny tills godisprovet som är imorn. Alltså skrivdelen på nationella. Sitta och skriva om "eld och lågor" i typ 4 timmar. Alla kallar det godisprovet för man får ha med sig något att äta, godis t.ex.
Är lite nervös inför det. Har ju ingen aning om vad det blir för ämne. Temat är ju "eld och lågor" men det är ett ämne också, alltså att man ska skriva en novell eller krönika eller liknande.

Isabel åkte nyss till sin dans. Jag har bevisat för henne idag att freaks & geeks är en av dom bästa serierna någonsin! Hihi! Den har allt om man säger så. Älskar Bill (Martin Starr)!




Martin Arne Mantén Säfström

Detta är min älskade pojkvän Martin!

Han föddes i Småland och bodde på en bondgård med sin mamma i 9 år. Sedan flyttade han till sin pappa i Järbo, en liten "by" utanför Sandviken. Ni vet, Järbo garn! Sedan flyttade han till sin mamma i Falköping och bodde där i ca. 1 år. Sedan fick han flytta till ett familjehem utanför Nora typ. Det var i vårterminen av åttan, och han började då i min klass. Då hade han långt hår som stod ut åt alla håll och alla trodde att han hade sperma i håret. Efter några månader raka han av sig allt hår, och fick helt plötsligt mycket mer respekt och sågs som en helt annan person. Han och jag började prata på facebook och msn, och det visade sig att vi hade ganska mycket gemensamt och hade asroligt ihop. Så efter ett tag skrev han att han gillade någon men ville inte berätta vem det var, men tillslut fick jag ur honom att det var mig han gillade! Vi bestämde oss för att träffas och vi blev tillsammans! Detta var 10 maj 2010. Vi var tillsammans i ca. 3 veckor, sedan gjorde jag slut. Men vi blev tillsammans igen efter kanske 4 dagar. Vi hade det jätte bra! Tills han fick flytta till sin mamma i Falköping för han fick inte bo kvar på familjehemmet. Soc lovade att leta vidare efter ett hem runt Örebro. Vi träffades några dagar i månaden under sommarlovet. Sedan en vecka innan skolan började ringde soc och sa att de inte hittat något hem i Örebro, fast dom hade sagt att dom hade något på gång. Så skolan började, och Martin gick inte i skolan på nån/några månader kanske. Och vi träffades nån helg i månaden. Sen flyttade Martin tillbaka till sin pappa i Sandviken och började skolan där. Och just nu träffas vi en eller två helger i månaden. Alltså högst 6 dagar i månaden.

Jag tror inte att många förstår hur det känns att aldrig få träffa sin pojkvän/flickvän. Det är förjävligt. Men jag har valt det här, och jag står ut. Men jag klarar inte av att titta framåt, utan jag lever i nuet och hoppas på det bästa. Jag vet att allt kommer bli bra, hur det än slutar. Jag älskar i alla fall Martin så otroligt mycket, och han kommer alltid ha en stor del av mitt hjärta, vad som än händer. Att ha nån så fin i mitt liv betyder mycket.










we're making progress..

Nyss varit på förälrdramöte med klassen, och vi kom fram till..ja inte mycket. Vi ska på något sätt ta oss till Göteborg för några slags pengar och med sällskap av några föräldrar som inte finns. Hmm.. detta hänger inte riktigt ihop. Vi får väl vara glada om vi kommer till svampen :s äschdå, det här kommer gå finfint! Bara vi inte gör som lärarna tror vi kommer göra, sitta och supa på hotellrummet i Göteborg. Hahaha!

Nä, det är begränsad upplaga på våran klass! Bättre får man leta efter!


Dagens IRL-skämt!

Vi ska typ sälja massa utanför konsum för att få in pengar till vår klassresa, och då ska man typ stå varsin dag och sälja!
Linus: juste, jag har match då jag ska sälja :S kan nån byta?
Modigh: Aa, jag och marcus står då. Då får du baka lite extra ;)
Salah: AH VISST, har oxå match när jag ska sälja, FAN GLÖMDE BORT -,-
Matte: AH VISST, har oxå ett liv när jag ska sälja, FAN GLÖMDE BORT -,-

HAHAHAHHAHAHHAHAHAAHHAAHH

NATIONELLA PROV

A-delen på nationella prov i svenska klart idag. Var lättare än jag trodde, men är fortfarande orolig för att jag ska få g ;s men gick väl ganska bra ändå. Sitter nu o pratar med Martin. Haft det lite jobbigt dag, men kommer nog ordna sig :)


härlig tyskalektion idag!

Tittade på dubbade Indiana Jones- jäger des verlorenen Schatzes.. alltså jakten på den försvunna skatten. Och det går ju verkligen inte att låta bli att skratta när dom skriker "ACHTUNG!!" och har sig. Heheeh..



Nationella prov kan ta sig i a*slet..

Men skönt att slippa andra prov ett tag :D kan ju inte plugga till nationella ;)

NU SÄTTER VI I GÅNG!!

Börjar blogga igen nu då!





KÖR HÅRT!

RSS 2.0