Come what may...

Never knew, I could feel like this,
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Everyday I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you, until the end of time

Come what may, come what may
I will love you, until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you.

And there's no mountain too high, no river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide

But I love you
until the end of time

Come what may, Come what may
I will love you, until my dying day
Oh come what may, come what may
I will love you


Martin är här!

Har haft det underbart med Martin i helgen! Han åker hem imorgon så får vara med han lite till :) sen kommer han tillbaka nästa helg!

I fredags var Joel och Emma här, och vi tittade på paranormal activity och laga mat. Sen åkte Emma och Joel ut och röjde. Jag och Martin stanna hemma. Igår var jag och Martin ute på stan lite, o träffa lite folk. Sen hem och tittade på Shutter och The Blair witch projekt. Den var lite lik paranormal activity faktiskt. Fast inte lika läskig. Kan rekomendera den! Shutter är också läskig, fast den var mer onaturlig liksom. Paranormal activity är den läskigaste filmen jag sett.. Jag har sett den 4 gånger nu och den äör fortfarande lika läskig.. Fy!

Snart kommer mina kusiner hit. Ska bli skojsigt!


Gammal bild på mig och Martin!

fredag snart?

Längtar tills imorn! Då kommer Martin, filmkväll med Martin, Emma, Joel och Marcus! Vi ska titta på bl.a. Paranormal activity, The Blair witch projekt och Shutter. O massa godis! Hihi!

Fick 1,5 poäng från vg på biologiprovet. F*N DÅ! Men om jag gör ett bra miljöarbete sen kan jag få vg i biologi i alla fall :)

Jag idag!





Skjorta- Lager 157
Bälte- Åhléns

Kungarna av Tylösand?



Titta på ikväll? Om jag orkar.. Aldrig sett det förut.

Biologi är inte att leka med..

Har pluggat hela f*cking dagen idag igen! Jag suger verkligen på det här. Men det verkar som jag kan det mest nu i alla fall, räker till ett G! Hoppas jag..

Idag har jag ätit godaste kebabtallriken från berra burra! Eric och Maria var här och hälsade på och utnyttjade mamma på lite mat. Haha..

Har fått en mobil av pappa att ha så länge, medans jag väntar på att han ska köpa en ny till mig ^^ Nu låter det som jag är jätte bortskämd, men såhär är det! Pappa fick 2 mobiler av sitt abodemang gratis. Så han tar en av dom. Och Eric får hans gamla. Och Hanna får den andra. Pappa skulle egentligen köpa en ny till sig själv, men en av dom han fick villa han hellre ha så.. ja. Den jag har är dessutom miljövänlig ^^




The Cartoon Medley





Vart asförvånad när han börja sjunga på svenska! Trodde han var utländsk (a)

Go'kväll!

Sitter här och lyssnar på musik och läser lite om islam. Hur orkar jag? -.- Men jag har märkt en sak! Det är en väldigt stor skillnad på islam och muslimer!

Om exakt 10 minuter börjar cougartown! Wiho! Bästa serien just nu :)




Daniel Adams- Ray




"Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om."

PLUGG! plugg! plugg..

Fy f*n säger jag bara! Religion kan gå och lägga sig just nu! Orkar inte mer! Fast jag får ju skylla mig själv att jag inte började plugga tidigare. Har ju prov imorn, och började plugga nu. Men har skrivit en samanfattning om hela isalmavsnittet nu och allt sitter väldigt bra. Antar att jag har lätt för just religion. Men sen är det ju biologin som också måste göras. Prov på torsdag. Denna veckas planering funkade inte alls bra! Alla skiter sig..Tur att jag inte har nån träning idag i alla fall.

Tanken på lov gör mig såhäääääääääär glad! Men tanken på lov med snickare rmmet under mitt som börjar klockan sju på morgonen gör mig ganska irreterad. Aldrig får jag sova ut :(




SÖTSÖTSÖT

Jag idag!







Byxor- Bik bok
Tröja- bubbleroom.se

Lite sällskap?

Sitter just nu och tittar på lite sällskap! SIsta programet :(
Var en riktigt bra träning idag. Det blir bara bättre och bättre! Ledig den här helgen, alltså inga matcher. Men nästa helg har jag match både lördag och söndag. Och då är Martin här också. Kommer ju inte kunna umgås nånting då..

Hihi, var bara tvungen att visa min fina fläta! Inte ofta mamma har ork och lust att göra den på morgonen, måste nog lära mig att göra på mig själv.



Bara jag som tycker att mitt hår ser blått ut?

Unga och dumma

Under debatten idag sa Linus något riktigt bra. "Vi är unga och dumma". Precis vad vi är TYCKER JAG. Vi är FÖR unga för att kunna veta vad som är rätt och fel. Vi ser saker från våran egen syn, och tror att det som vi tänker är rätt. Att tänka rätt är att tänka på hur andra upplever det. Tänk innan man säger nåt..

Slöja?

Idag i skolan hade vi en liten debatt på SOn lite på skoj bara om slöja o burka o.s.v. Vissa tycker att det ska förbjudas i Sverige. Men jag förstår inte riktigt varför?
Slöjan tillhör deras religion, så som judarnas kipa och dom kristna nunnornas slöjor.
Många kvinnor väljer att bära slöja för att det är en symbol som är förknippad med deras tro, tradition och identitet, något som gör att de känner sig trygga i sin vardag och trygga i sin tro. Andra har ingen rätt att bestämma vad dom ska ha på sig.
Sverige är ett fritt land, det innebär att människor har rätt att utöva en religion och rätt att avstå från att göra det. Vissa säger att kvinnorna blir förtryckta av att bära slöja, men slöjan är deras egna val. För muslimska kvinnor är slöjan en markering av att insidan är viktigare än utsidan. En kvinna ska inte bli pressad att uppnå något ideal för att bli accepterad. Varför ska dom kristna nunnorna i Sverige få bära slöja när inte muslimerna får det?

Jag tycker det är riktigt dålig. Visst, jag kan också undra ibland varför dom måste dölja sitt utseende på det sättet. Men det är deras ensak, det ska inte andra lägga sig i. Jag respekterar att dom har en annan religion och att bära slöja är ett sätt för dom att respektera Gud.

Jag idag!







Örhängen- Nelly.com
Tröja- Lindex
Halsduk- H&M
Leggins- Cubus

Poltergeist

Har precis tittat klart på en skräckfilm av Steven Spielberg. Poltergeist hette den. Den var inte så bra, och inte så bra gjord. Det var några ställen under filmen man vart lite rädd, men många grejer var ganska förutsägbara. Handlar om en familj, o dottern får kontakt med nånting som kommer utifrån tvn. Sedan försvinner hon och konstiga saker händer i huset, så familjen söker hjälp hos såna där som får bort spöken från hus.
Vet inte om jag skulle rekomendera den här filmen, det finns bättre.




Snart ska jag i alla fall börja titta på en annan film. Vet inte vilken än. Vågar jag en till skräckfilm? Nja, vet inte.



God damn you clowns :(

Ny design på väg

Min header försvann ju bara förut, så jag fick välja en annan. Men ny design är på väg :)


match

Precis kommit hem från matchen. Spelade mot hovsta/lillån. Vi förlorade med 4-1. Men det var en riktigt bra match måste jag säga! Alla spelade jätte bra. Jag var jätte nära att göra mål flera gånger, men det blev inte tillräkligt ;(
Men nästa gång så!



När jag kom hem hade mamma köpt pepparkakor! Så då åt jag "några" stycken och drack julmust. Tråkig dag idag.. Har inget att göra. Men men, kommer väl på nåt.

soova

Väktes av pappa på soffan nyss. Kunde han inte låtit mig sova? Jag som låg så skönt. Men nu är jag i alla fall uppe i min säng, och NU ska jag sova. Och imorn ska INGEN få väcka mig. Fast, måste vara upp halv ett. För kvart i ett är det samling till matchen. Orkar inte.. Inte ofta jag säger så, att jag inte orkar spela match. Det som är det roligaste med innebandy liksom! Men har verkligen ingen lust, o det könns som vi kommer förlora imorn. Hovsta och lillån har slagits ihop och blivit ett enda lag. Vi förlorade mot båda lagen förre säsongen. Så vi får se hur det går imorn.

Godnatt alla glada! Imorn kväll ska jag inte göra nånting heller, ganska skönt egentligen :)

fredag..

Rolig fredag det har varit. Först kemiprov, sen hem o tråka i några timmar. O ikväll ska jag göra absolut ingenting. Mina syskon kommer hem hit senare. Då blir i alla fall tacos o senare chokladfondue! JUMMIE! Ska jag våga sätta på en skräckfilm också kanske? Vet inte om jag vågar ensam.. Får se hur det blir.

BTW, SNÖN ÄR BORTA! Vill ju ha snö! Så många månader utan snö på ett år, då borde vi väl få några månader MED snö eller? Är ju för sjutton snart november. Jag blev sååååå glad när jag såg snön imorse! Typ skuttade runt hela morgonen! Tänk att man kan bli så glad av lite vit skit som ramlar ner från himlen! Nu vill vi ha mer, tack! Drack julmust idag också ^^ Får inte dricka för mycket nu i början, för då kommer jag hinna tröttna på det tills jul. Men jag måste ju få dricka lite ändå! hihi!


HAHHAHAHAHA

Funny and strange people shopping in WalMart!


















HAHAH kunde inte låta bli!

Jag idag!





Skjorta- Gina tricot
Linne- Gina tricot
Byxor- Bik bok
Halsband- Glitter

åååååh!

OMFG!! IT`S EVERYWHERE!! :')




Första snöbollen!


Usch..

Blev riktigt rädd när jag såg dom här.. får lite rysningar i kroppen liksom..












Jag idag!



MINA NYA ÖRHÄNGEN HAR KOMMIT, FRÅN NELLY! Det gillas


GRYMT BRA!

FILMEN VAR GALET BRA! Jag grät 2 gånger under filmen. Seriöst, den var ju asbra. Handla om en handikapad kille som har en dotter. Och sen lägger sig socialen i och vill ta henne ifrån honom, och då anlitar han en av dom bästa advokaterna helt gratis. Sean Penn och Michelle Pfeiffer är med i filmen. Rekomenderar den verkligen! Jag förstår inte hur man kan spela handikappad. Det ser ju jätte svårt ut, men det visar väl också att det är en bra skådespelare, fast jag visst ju redan att Sean Penn var det så. Och dessutom är han snyyyyygg! Hello, good-locking..



Michelle Pfeiffer ser ju inte speciellt dum ut hon heller. Gillar hennes utseende! Men ligger många operationer bakom det..





I am Sam

Slutade tio över två idag. Hade bad på morgonen. Man ska tydligen ta npt märke i nian, måste simma 80 längder på en lektion..känns som jag inte kommer hinna, men måste för att få bättre betyg så.

När jag kom hem hade vi fått paket från cdon! Så nu blire att titta film!



Så nu ska jag titta på I am Sam. Skriver om den sen :)

Jag idag!





Tröja- H&M
Linne- Gina tricot
Byxor- Bik bok
Skor- Nilsons skor

Nu ska jag gå och lägga mig efter en hel kväll av kemi..

Godnatt!

gymmat!

Haha, nu har jag precis gymmat för första gången i hela mitt liv. Det var lite pinsamt när man typ inte kunde nått. Var inte så jobbigt, men lite. Kommer få träningsverk i armarna!

Har typ haft panik hela dagen för att Sagha och Emma inte var i skolan. Vågar ju inte åka till gymmet ensam med massa killar. Men dom kom senare så :)

detta är grymt!



Hur kan dom?! :O förstår inte..

COUGARTOWN!

Snart COUGARTOWN!

BÄÄÄÄÄÄÄST!



Plugg

Kom precis ut från bastun! Har pluggat lite, och hade hårinpackning och ansiktsmask! Skönt.
Gick riktigt bra på utvecklingsamtalet. Men tog en jädrans tid. Jag ska tydligen försöka höja mig i 9 ämnen.. lycka till liksom. Kommer få plugga ihjäl mig bara för att komma in på Thoréns. Jag hoppas verkligen att det är värt det, fyfan annars.

Har stressat jätte mycket idag för jag trodde att jag hade matteläxa o tyskaglosor tills imorn, men sen kom jag på att det var tills på torsdag. Så bara plugga kemi.

Beställt nuuuuu!









Vann nåt grejs på bubbleroom så jag fick beställa nåt och få 100 kr rabatt :D

Men ville ha den :(



Aja, nu blir det att försöka spara pengar ett tag!


Gymma imorn då, för första gången i hela mitt liv, typ ^^




Skola

Åker snart till skolan. Jobbig dag, slutar halv fyra. Enda roliga lektionen är väl typ syslöjd. OM jag blir klar med min kjol nån gång!? Har ju hållt på med den ett tag nu..

Efter skolan ska jag på utvecklingsamtal. Och så ska jag plugga såklart, som jag inte gjorde igår.. Jag är så himla dålig på det!

Ha en bra en bra dag!

HAHAHAHHHAA








Träning!

Kom precis från träningen nu. Förut kom syster hem till oss, och vi fikade lite. Inte ofta hon kommer hem och hälsar på. Sedan träffade jag Sagha en stund. Sen träning. Jag och Frida sprang inte lika långt som dom andra på uppvärmningen (vi springer ute), o det var lite läskigt att springa ensamma i mörkret efter allt man hört om vad som hänt o Örebro. Men det gick bra! Vid 20 över 9 kom jag hem, och då gick jag ner i källaren o duscha. Saknar våran dusch vi hade i badrummet :( Men det kommer ju snart en ny, och ännu bättre får vi hoppas!

Ja ja, nu ska jag titta på lite sällskap på 5an. Älska Filip ch Fredrik! Och värmlänningar förstås! Men vill ha tillbaka Boston Teaparty och söndagsparty med Filip och Fredrik.



Haha, SÖTA!


Jag idag!



Tröja- H&M
Jacka- Pimkie
Halsduk- Åhléns
Skor- Skopunkten


DIIIIIIIIPP

Kom precis hem från skolan. Skar upp lite grönsaker och gjorde i ordning en egen dipp. Haha, snickarna som är hemma hos oss är lite roliga. Dom står och visslar hela tiden, men jag kommer ju aldrig på vilken låt det är. Blir galen!!
Snart ska jag plugga kemi. Kul..



Vart riktigt gott!

Goodmorning sunshine!

Nu på morgonen kom snickarna hit. Vihåller på att renovera vårat badrum, äntligen. Vi har sagt det i snart 3 år. Men det har aldrig blivit av. Men alla i familjen är osams om vad vi ska ha för kakel, så vi får se hur det slutar.

Idag blir det nog en ganska skön dag. Slutar tio över två. Sen blir det väl att plugga lite, och sen träning vid halv åtta eller något. Finfint!

Ha en bra dag!



Min brors favoritlåt..fast ne.

GEEEE MIIIIIIIG!

varför måste jag spara pengar just nu för?!

VILL HAAAA!











Ska försöka tigga lite pengar från mammsik imorn! ^^

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Pelle Svanslös. Märks det att jag har julabstinens? För det har jag!

Godnatt, sov så gott!

Härlig kväll

Det blev bullbak idag! Mumsig. Mamma blir sur på mig för att mina bullar alltid blir mycket finare än hennes, och jag kan ju inte göra annat än att hålla med. Har även dödat n snuskig spindel idag. Mitt fel om det regnar imorgon..Förlåt..

Nu sitter jag i köket och lyssnar på julmusik (har gjort det sen i mitten av september, inte för tidigt alls!) och äter mina fantastiskt goda bullar och dricker forestfruit-te. Jag gillar dom här t-sticksgrejerna mamma har köpt. Dom är mycket bättre än vanliga påsar tycker jag, men säkert inte alls vart priset. Dom är ju lite dyrare än vanliga tepåsar. Men men, kan rkomendera dom i alla fall!

Såhär ser min kväll ut!


Ha det så bra så länge!

DiggiListan

http://sverigesradio.se/p3/topplistor/hitlistan/

DiggiListan den här veckan. Ta bort waka waka från toppen! Finns många mycket bättre låtar än den. Och vissa låtar är ju jätte gamla, t.ex. We no speak americano, hur länge ska folk ladda ner den egentligen? Har inte alla redan laddat ner den. Och typ billionaire, har inte alla börjat tröttna på den snart.

Min DiggiLista top 10!

1. Dum av dig- Daniel Adams- Ray
2. F**k you!- Cee Lo Green
3. Bumpy ride- Mohombi
4. Just the way you are- Bruno Mars
5. LOve the way you lie- Eminem feat. Rihanna
6. Från och med du- Oskar Linnros
7. I'm not a robot- Marina & the Diamonds
8. Highwayman- Hoffmaestro & Chraa
9. Natteravn- Rasmus Seebach
10. Wunderful life- HURTS

DUM AV DIG




Min favoritlåt just nu! Kan inte sluta lyssna på den, kommer väl spela sönder den. Men, varför ligger den inte högre upp på diggilistan !? :(

Plugga

Vart en ganska bra kväll igår ändå. Trodde att jag skulle få sitta framför tvn och tråka hela kvällen, men sedan kom ju Emma och Sagha och skrämde livet ur mig! Eller ja, lite rädd vart jag väl. Dom sprang runt huset o knacka på fönstren o på dörren. Peppe vart helt galen. Första gången jag sett honom bete sig som en riktig vakthund faktiskt. Sen kom dom in en stund o vi titta klart på filmen, och dom åt upp mitt godis. Vid tio-halv elva åkte dom igen. Då satte jag jag på köplust. En rysare av Stephen King. Den var lite läskig faktiskt. Men alla filmer som gjorts av hans böcker är ju väldigt gamla, så dom är ju inte så bra gjorda. Men dom flesta är bra ändå.
Vid halv ett gick jag och la mig. Det är svårt att sova på kvällarna nu, för jag tänker på Martin hela tiden.

Jag vakna vid elva. Vart lite förvånad att jag sov så länge! Sedan vart det att gå upp och göra sig i ordning och börja städa direkt. Damsög hela nedervåningen, och torka golven. Sen lunch, PYTTIPANNA, och sen plugga kemi. Prov nästa vecka. Förstår nästan ingenting av kemin, så är lite orolig över det betyget. Men får plugga extra hårt! Snart ska jag fortsätta plugga tror jag.

Juste, måste ju skriva en ansökan till dom som har hand om Noras lucia också! Haha, vet inte riktigt vad man ska skriva, men det ska väl inte vara så svårt. Hoppas att luciatåget blir bra i år. Så att det inte är med nån som knappt kan sjunga bara för att dom inte får ihop tillräkligt med folk. Ibland önskar man ju att man själv kunde få välja folk till lucian. Då hade ju allt blivit mycket bättre ^^ Man måste vara 15 år för att vara med. Det är ju både dåligt och bra. Det finns ju många som sjunger bra som är 14 år, men då finns ju också risken att jag inte blir vald att vara med. O det vill jag ju inte! ^^

Ha det bra!

FILM!

Varit ute och åkt lite med Sagha. Sedan åkte vi till Berra Burra. Jag hade beställt kebabtallrik. Riktigt gott! Inte ätit det på länge nu. Sagha åkte precis. Så nu ska jag sätta på Funny people, och äta lite godis och dricka te!





gött mos!

Hoppas alla får en fin lördagkväll i kylan!

Jag idag!



Skjorta från Lindex

Sjukt..

Igår åkte jag in till Örebro för att hitta en praoplats. Men det finn inget ställe jag inte frågade på, och ingen ville ha mig. Vart inte på spciellt bra humör när det ända jag fick höra under dagen var "Nej tyvärr" Nej, vi har tyvärr redan fullt" o.s.v. Så för att trösta mig själv var jag tvungen att köpa lite kläder! Det är helt sjukt, varje gång jag är i Örebro (då menar jag VARJE gång) så måste jag köpa något. Det är inte bra asså! Jag måste ju sprara pengar tills december.
Aja, jag köpte i alla fall det här!








Allt från H&M. Älskar små detaljer på axlarna!

Köpte inte så färgglad kläder, men huvudsaken är väl att jag är nöjd med allt!

Börjar blogga igen!

Hej hej!

Nu har jag inte skrivit på väääääldigt länge. Vet inte varför, men hade inte så mycket tid när skolan började. Men nu ska jag komma igång igen. Och klumpigt som jag var glömde jag bort vilket e-mailadress och vilket lösenord jag hade till bloggen. Typiskt mig..

Ja ja! Idag har jag varit och fikat med min kära mor på något nytt fikaställe nere vid strandstugan. Det var väl sådär, inget speciellt liksom. Det var välfigt trångt där inne också. Sedan gick vi och handlade strumpbyxor, hårspray och lite godis. Mamma och pappa ska på 55 årskalas ikväll. Så bli väl att beställa pizza och titta på film hela kvällen. Jonas kanske kommer lver en stund, får se hur det blir. Just nu springer jag och mamma runt i hela huset och letar efter laddaren till systemkameran, det är helt försvunnen! Det har den varit sen vi var i Stockholm. Men vi packade aldrig upp den när vi var i Stockholm, så vi har inte glömt den där i alla fall.
Nu ska jag fortsätta letandet!

Hade så bra!

RSS 2.0