Morsdag!

Denna kväll har vart mycket stressigt. Medans mina syskon satt ute i solen med min mamma fick jag stå inne i köket och laga mat. Vi bestämde att jag skulle köpa maten, och dom skulle köpa presenten och så skulle vi laga maten tillsammans. Men så blev det ju inte. Det ända dom behövde göra var att gå till affären och köpa en bok. Jobbigt.. Och jag fick stå i köket och stressa och dom tjatade om att dom var så hungriga. Ja, då kunde dom väl gjort maten själva istället då!

Men jag har vart riktigt snäll mot min kära mor idag. Har tvättat, plockat ur och i diskmaskinen och lagat mat. Har ansträngt mig riktigt myckt ska ni veta..

Jag ha även hunnit med att ligga ute i solen och steka! Även fast jag inte blev så brun, för solen gick ju såklart i moln efter 30 minuter.



Gillar min sjömansbikini! ^^


ESC

Grattis Tyskland!
Bra att dom vann!


ESC

Idag har jag hjälpt Fälling´s att flytta hela dagen. Kan inte säga att mani insatser var så stora, men jag höll Julia sällskap i alla fall. Och jag försökte faktiskt hjälpa till lite. Det är tanken som räknas!

Och nu kommer snart Julia och vi ska titta på finalen i eurovision. Jag känner mig tvingad, även fast sverige inte är med... Jag kommer bli så sur! Men men..

MItt lördagsgodis för kvällen blir b & j's och ett gristryne. En riktig delikatess...för hunden kanske..





Okej, gristrunet var inte till mig. Men den goooooda glassen är endast för mig! Strawberry Cheesecake är min favorit. Förut var det Cookie Dough, men har tröttnat på den nu.

Ni får har det bra!



FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Jag har sagt hela tiden att Anna inte skulle klara sig i kvalet! VART ÄR SALEM!? Åååååh, jag blir såååå arg! Detta har förstört hela min helg. Sverige har alltid vart med i finalen, men nu när Anna kommer förstör hon allt. "Jag kunde inte gjort något bättre- Jag hoppas att svenska folket förstår att jag gjorde mitt bästa." Vad är det för skit!? Du kunde ha låtit Salem vinna för fan! ÅÅÅÅÅH :(


GOLD?!

Hej!
Skola idag. Var en helt vanlig skoldag. Känner mig alltid så bra efter varje torsdag, eftersom det är den jobbigaste dagen på veckan. Haha.
Efter skolan var jag så himla törstig så jag gick till ica och köpte en Vitamin Well Defence och en Magnus GOLD!? Måste ju testa den nångång, eftersom reklamen är så rolig!



Trodde att det var en riktig film första gången jag såg den. Haha! Men i alla fall, så trodde jag att den skulle vara godare. Men den var inte så äcklig. Inte riktigt min smak bara.
Men den där drickan var skitgod! Den kan jag rekomendera stort! Även fast jag bara testat en smak än så länge.



Snart börjar andra semifinalen till ESC. Hoppas hoppas hoppas att det går bra för Sverige! Vi MÅSTE verkligen gå vidare, annars är det ju inge kul att titta på finalen på lördag. KOM IGEN NU ANNA!

Nu ska jag gå ner till tvn och tagga! SVERIGE SVERIGE SVERIGE!

Ha det bra!

ESC



Tom Dice låter precis som Magnus Weideskog, håll med om det!
Är förvånad att nästa alla låter redan finns på Spotfy, att dom ens finns där över huvud taget. Det brukar dom inte göra!

ESC

En av mina favoriter från ESC igår!



Lite konstig kanske, men han var fettcool! Och älskar texten.

Lade ni märke till det roliga skämtet dom drog under programet igår innan Islands bidrag? "Snart har alla på Isaland sjungit i Eurovision!". HAHAHAHA jag döööör!

Kommunfullmäktige

Hej!
Skola idag då. Vi slutade halv ett, och sista lektionen gjorde vi inte speciellt mycket på. Hihi.
Efter skolan följde Emma och Isabel med mig hem. Vi fikade kladdkakemuffins och rabarberkaka. Mycket gott! Sedan gick vi ut en stund, solen sken ju. Så vi gick ner till blåsut och pratade lite. Men sen gick ju såklart solen i moln och det började blåsa så vi gick hem. Då kolla vi lite på MTV och sen kom Martin. Han har nu piercat sig i ögonbrynet och underläppen... Han spenderade 1100 på en dag. Fy fan..
Sen gick vi till skolan för vi skulle på kommunfullmäktige. Det var massa politiker och så skulle vi fråga massa frågor, och så svarade dom. Vi var där och lyssnade i en och en halv timme. Sen väntade jag med Martin och Emma utanför skolan. För dom skulle hem vid åtta. Så vi satt och pratade lite och sånt. Sen åkte dom hem. och nu sitter jag här och tänker på min dator. Vill ha internet till den NU! Men kommer nog inte få det först på fredag typ. SUUUUUCK! Varför skulle jag köpa en dator så tidigt om jag inte ens hade internet till den direkt. Nu sitter jag ju bara och pillar på den oså. Det är en riktigt plåga, tänk att köpa nåt och inte kunna använda det direkt. Utan man måste vänta typ en vecka innan. Och så ska det ligga där på bordet och glänsa! Det känns som den ligger och ropar på mig Typ "PILLA PÅ MIG!". Men då kommer det bara bli massa onödiga fettfläckar. Detta är jobbigt.

Aa, snart ska jag skriva lite engelska. Men först får du en bild på mina naglar som Isabel målade idag, och en bild på MIG!





Ha det bra!


ESC

Ikväll klockan nio är det den första kvalfinalen i Eurovision songcontest! Sverige är dock inte med ikväll, så det är inte så spännande. Men det kanske är några andra bra låtar med. Man måste ju ha lite koll tills finalen på lördag. Jag har ju tyvärr missat programet inför eurovision som gått på tv på typ måndagar.

Min favorit förra året var Highest heights- Love bugs. Men om jag minns rätt kom dom inte ens till final. Det var Schweiz bidrag det året.



Den är riktigt bra!

Vinnaren förra året var riktigt jävla bra! Men blev sönderspelad direkt. Synd det. Och det var ju inte precis en överraskning att den skulle vinna. Och jag blir på nåt sätt alltid sur när Norge vinner över oss. vet inte vad det är, men jag blir sur när dom vinner över oss i OS och sånt också. Är jag avundsjuk på nåt sätt eller? Vet inte..
Men jag har hört att bidragen i år är riktigt dåliga, så Sverige kanske har en chans. Fast alla vet väl att Salem skulle tagit hem allt direkt! Eller hur ^^ Haha, nemen. Vi får hoppas att det går bra för Anna. Sååå dålig är hon inte.

Men ett av dom bästa bidragen genom åren är ändå den här.



Diggar hans sexiga blickar...inte.

Nä, nu ska jag sluta skriva.
Ha det bra!

Cat Stevens- Father & son


FINT VÄDER!

Eller inte..
Har regnat hela dagen. Har bott i min luva nästan hela dagen. Inte kul..

Började tio över åtta. Då gick klassen till någon lokal och pratade lite om Body & Brain. Alla började bråka..Men vi kom fram till ganska många saker tillslut. Hoppas det löser sig tills Om typ två veckor i alla fall!
Vid elva fick vi gå tillbaka till skolan. Då åt vi. Sedan hade vi SO. Emma och jag skulle göra några frågor. Men det är nog mest jag som får ta åt mig äran att vi blev helt klara! Hihi.
Sedan hade vi Hemkunskap. Vi skulle bara städat idag, men en grupp fick göra kladdkakemuffins. Och vi fick också reda på att vi ska ha vår Hemkunskapslärare som klassföreståndare i nian. Hoppas det blir bra.

Vid halv fyra slutade vi. Då stannade jag kvar med Sagha en stund. För jag trodde mamma kunde hämta mig, eftersom det regnade.. Men det kunde hon inte så Sagha och jag tog sällskap en bit hem. Och när jag kom hem smsade mamma att hon precis hade slutat. Suuuck!
Men då kom hon och hämtade mig i alla fall, och så åkte vi och köpte en bärbar dator till mig! Jag fick ju en i konfirmationspresent. Men vi har inte internet än, det får vi imorn.







Imorn slutar vi klockan ett tror jag. SKÖNT!

Ha det bra!

Dåligare och dåligare..

Är det jag som är suger på att skriva eller!?
Förlåt, ska försöka skriva så ofta som möjligt igen. Jag har ju ändå inget att göra på dagarna, så då kan jag ju lika gärna skriva nåt.

Idag var jag sjuk. Emma och Sagha har smittat mig, så jag har vart förkyld ganska länge. Perfekt till konfirmationen som var igår också. Skulle sjunga solo och allt. Suck*
Men jag hade lite sällskap av Martin då och då idag i alla fall. Fick rosor av honom! Sååå gulligt!
Imorn kommer sexorna och ska hälsa på på Karlsängskolan, så vi ska ha friluftsdag typ. Våran klass ska till nån lokal och träna till Body & Brain. Kommer nog bli skönt.

Här är en liten bild på min väldigt fina fräknar. Fy fan...


Ha det bra!

Förlåt..

Hej!
Förlåt för kag inte skrivit på ett tag. Har inte haft tid. Det är ju så fint väder ute nu så jag försöker ju vara ute så mycket som möjligt. Men nu kommer vi inte ha så mycket läxor på ett tag i alla fall. Vi är lediga jätte mycket nu i maj. Nästa vecka är jag ledig på onsdag för vi ska med klassen till Gustavsvik. Och sedan är jag ledig på torsdag också för då är det studiedag. Och nästnästa vecka har jag tyska prov på måndagen. Och sedan är jag ledig på torsdag och fredag för det är ju röd dag eller något.

På valborg var jag hos Emmas kille Robin. Det var jag, Emma, Sagha, Robin, Dennis, Olle, Oskar, Matilda och Emma. Mycket lyckat var det! Tihi.
Igår hade vi fest för Maria, min brors tjej. För hon fyllde 27 i onsdags tror jag. Vi vart typ 20 pers. Min familj, mina kusiner, Marias familj och deras familjer. Vart ganska fullt här hemma. Men var roligt i alla fall.
Idag var vi ute i sommarstuga och städade. Vi hyr ju ut den. Mest till tyskar och holländare. Så vi har bytt golv därute nu. Och i sommar kommer jag städa den efter gästerna åkt hem. Såklart får jag bra betalt för det. Jag ska även sälja jordgubbar i sommar, och tvätta fönster. MYCKET PENGAR! Hihi!

Iväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske fråga A om han vill hitta på något. Får se.

Ha det bra!


RSS 2.0